skip to Main Content

En framtida bok

Texterna och bilderna i Utpost Ost har under hela projektets gång varit tätt sammanlänkade. Det har därför alltid funnits en tanke att det så småningom skulle kunna bli en bok av det hela. Det här ligger framåt i tiden och det bygger på om det går att ekonomi i det. Utförandet är än så länge också en öppen fråga. På den här sidan lägger jag också in status för hur bokprojektet framskrider.

Jag har också vilat från målandet ett tag. Däremot pågår arbetet med Boken Utpost Ost. Jag jobbar alltså med att skriva och fördjupa historien vilket går ganska bra men det blir inte så visuellt. Karaktärer ska utvecklas och miljöer beskrivas bättre. Jag ska ändå försöka hålla uppdatera sidan lite mer för det händer ju saker hela tiden.

Projektets finansieringsplan

Här kommer jag att redovisa hur den ekonomiska situationen utvecklas i projektet.

Ekonomin kommer att bygga på en blandning av förköp av x antal böcker och ren kultursponsring av projektet. Oavsett om du vill sponsra eller betala för framtida böcker sätter du in pengar via swish 070 327 64 08 och anger “spons” eller “bok” i betalningen. Eller direkt till projektkontot Nordea 3265 20 50990.

Finansieringen läggs i ett speciellt projektkonto och om projektet inte skulle bli av går allt tillbaka till givarna.

Boken ca:pris uppskattas till 4oo:-/ex

Back To Top