skip to Main Content

Hallstaviks Konsthall

Den 27 mars 2021 blir det vernissage i Hallstaviks konsthall. Hoppas att Coranapandemin har lugnat ner sig tills dess. Det blir en separatutställning och troligt är att fokus kommer att ligga på Utpost Ost-projektet och boken, som då bör vara i slutskedet av produktionen. Återkommer om detaljer senare.

Lilla K i Norrtälje

 

Den 17  februari 2021 skulle jag ha ställt ut på Lilla K i Norrtälje. Tyvärr så är utställningen inställd pga Coronapandemin. Kanske blir det av vid ett senare tillfälle men just nu vet jag inte

Galleri Svea i Gamla stan

Den 24 oktober 2020 ställer jag ut på galleri Svea tillsammans med två andra konstnärer. Utställningen har “Stockholm – Mina drömmars stad ” som tema och huvudsakligen blir det därför motiv med stockholmsprägel. Men naturligtvis ur Utpost Ost-perspektivet. Utställningen pågår till och med 19 november.

Öppen ateljé i sommar

I sommar 2 augusti 2020 slår jag upp portarna till min ateljé ute i skärgården igen. Nu för andra året i rad. Alla är välkomna och förhoppningsvis kommer jag att ha massvis med nya spännande målningar, både till försäljning och att titta på. Jag återkommer med mer information när det börjar närma sig.

Back To Top